REKLAMAT E PLAYERAVE NUK KONTROLLOHEN NGA NE!

                                                                                                                                               


                                                                                                                                              
PERSHKRIM I SHKURTER 
Kjo është aventura e Taigës dhe Kurokos, dy gjimnazistë shumë të ndryshëm nga njëri tjetri, por plot talent, të cilët aspirojnë të bëhen basketbollistë të mëdhenj. A do arrijnë ata të luajnë në një skuadër profesioniste?