REKLAMAT E PLAYERAVE NUK KONTROLLOHEN NGA NE!

                                                                                                                                               
NGA E HËNA NË TË PREMTE ME 2 EPISODA!

                                                                                                                                              
PERSHKRIM I SHKURTER 
Ju ftojmë të ndiqni aventurat e Xheki Çanit dhe familjes së tij të madhe. Të cilët duhet të luftojnë, kundër një organizate kriminale, e cila kërkon me çdo kusht të ringjall një shpirt djallzor. Por a do t'ja dalin mbanë?