REKLAMAT E PLAYERAVE NUK KONTROLLOHEN NGA NE!

                                                                                                                                               
KY SERIAL KA PËRFUNDUAR NË DATËN 28.02.2022!

                                                                                                                                              
PERSHKRIM I SHKURTER 
Oli pëlqen gjithçka rreth futbollit: brohoritjet e turmës, shpejtësia e topit, pasioni i lojtarëve dhe emocioni që vjen nga përpjekja për të qenë futbollisti më i mirë që mund të jetë. Qëllimi i tij është të synojë Kupën e Botës dhe për ta bërë këtë, ai ka shpenzuar orë të panumërta duke ushtruar futboll, që nga momenti kur mund të ecte me dy këmbë. Tani, ndërsa ai luan për ekipin e Barcelonës në një lojë të ashpër, duket sikur ëndrrat e tij janë në prag të realizimit. Në qytetin Nankatsu nis dhe udhëtimin e tij epik.