REKLAMAT E PLAYERAVE NUK KONTROLLOHEN NGA NE!

                                                                                                                                               


                                                                                                                                              
PERSHKRIM I SHKURTER 
Haidi mbetet jetime dhe shkon të jetojë me gjyshin mes maleve të Zvicrës. E lumtur mes lëndinave të pafund dhe mes shoqërisë së kafshëve dhe luleve, jeta e saj do të ndryshojë.