REKLAMAT E PLAYERAVE NUK KONTROLLOHEN NGA NE!

                                                                                                                                               


                                                                                                                                              
PERSHKRIM I SHKURTER 
Fatkeqësitë e një sfungjeri deti që flet, i cili punon në një FASTFOOD ndjek një shkollë lundrimi me varkë dhe jeton në një ananas nënujor, bashk me kërmillin e tij Geri.
MUNDËSOI: hajdutetalb.blogspot.com