REKLAMAT E PLAYERAVE NUK KONTROLLOHEN NGA NE!

                                                                                                                                               
KY SERIAL KA PËRFUNDUAR NË DATËN 30.12.2021!

                                                                                                                                              
PERSHKRIM I SHKURTER 
Ata u krijuan rastësisht dhe u trajnuan për të luftuar. Adoleshentët Leonardo, Donatelo, Rafaelo, Mikelanxhelo, janë një vllazëri e pathyeshme dhe të vetmit që mund ta shpëtojnë qytetin e tyre nga rreziqet.