REKLAMAT E PLAYERAVE NUK KONTROLLOHEN NGA NE!

                                                                                                                                               
KY SERIAL KA MBARUAR NË DATËN 04.01.2022

                                                                                                                                              
PERSHKRIM I SHKURTER 
Oli dhe Benxhi ëndërrojnë të bëhen futbollist të zotë. Oli është sulmues , ndërsa Benxhi është portier. Ata stërviten çdo ditë tërë pasion, por rruga drejt famës është e gjatë dhe e vështirë. A do arrinë ata të realizojnë ëndrrën e tyre?