LINK 1 -  REKLAMAT E PLAYERAVE NUK KONTROLLOHEN NGA NE!


LINK 2 -  REKLAMAT E PLAYERAVE NUK KONTROLLOHEN NGA NE!
                                                                                                                                               

                                                                                                                                              
PERSHKRIM I SHKURTER 
Kur një shpirt i keq fillon të terrorizojë një park zbavitës, banda Mystery Inc. dhe grupi legjendar i rock-ut, KISS, punojnë së bashku ndërsa të dhënat i çojnë ata në një udhëtim kozmik në një dimension tjetër.
SHIKIM TË KËNDSHËM!LINKU I SHKARKIMIT! :   KLIKO KËTU!