LINK 1 -  REKLAMAT E PLAYERAVE NUK KONTROLLOHEN NGA NE!


LINK 2 -  REKLAMAT E PLAYERAVE NUK KONTROLLOHEN NGA NE!
                                                                                                                                               

                                                                                                                                              
PERSHKRIM I SHKURTER 
Një Viking i ri i pashpirt që aspiron të gjuajë dragonj, bëhet mik me një dragua të ri dhe mëson se mund të ketë më shumë kriesa sesa ai kishte imagjinuar...
 
SHIKIM TË KËNDSHËM!LINKU I SHKARKIMIT! :   KLIKO KËTU!