REKLAMAT E PLAYERAVE NUK KONTROLLOHEN NGA NE!

                                                                                                                                               


                                                                                                                                              
PERSHKRIM I SHKURTER 
Ndiqni aventurat e Raberit dhe miqtë e tij për të gjetur thesarin më të madh të lënë ndonjëherë nga Pirati legjendar, Gold D. Roxher. Thesari i famshëm misterioz i quajtur “Një Pjesë".