LINK 1 -  REKLAMAT E PLAYERAVE NUK KONTROLLOHEN NGA NE!


LINK 2 -  REKLAMAT E PLAYERAVE NUK KONTROLLOHEN NGA NE!
                                                                                                                                               

                                                                                                                                              
PERSHKRIM I SHKURTER 
Xhorxhi dhe Njeriu me Kapelë të Verdhë nuk po vendosin se çfarë dhurate do t'i japin njëri - tjetrit. A do të gjejnë dhuratat e duhura deri në mëngjesin e Krishlindjeve?
 
SHIKIM TË KËNDSHËM!LINKU I SHKARKIMIT! :   KLIKO KËTU!