LINK 1 -  REKLAMAT E PLAYERAVE NUK KONTROLLOHEN NGA NE!


LINK 2 -  REKLAMAT E PLAYERAVE NUK KONTROLLOHEN NGA NE!
                                                                                                                                               

                                                                                                                                              
PERSHKRIM I SHKURTER 
Demonët që dikur thuajse shkatërruan botën, janë ringjallur nga dikush. Për të mos shkatërruar botën, demoni duhet të vuloset dhe i vetmi që mund ta bëjë këtë është Shion nga vendi i demonëve, i cili ka dy fuqi. Këtë herë misioni i Narutos është të ruajë Shionin,por ajo parashikon vdekjen e Narutos.
 
SHIKIM TË KËNDSHËM!LINKU I SHKARKIMIT! :   KLIKO KËTU!