LINK 1 -  REKLAMAT E PLAYERAVE NUK KONTROLLOHEN NGA NE!


LINK 2 -  REKLAMAT E PLAYERAVE NUK KONTROLLOHEN NGA NE!
                                                                                                                                               

                                                                                                                                              
PERSHKRIM I SHKURTER 
Një fëmijë i çuditshëm dhe i veçanté bashkohet me vëllain e tij për të ndaluar komplotin e madh të administratorin të kompanisë Puppy Co.
 </<>
SHIKIM TË KËNDSHËM!LINKU I SHKARKIMIT! :   KLIKO KËTU!